"KENDİME GÜVENİYORUM"

Abdi İpekçi İlkokulu İngilizce Öğretmenleri Lale YAKAR kurucu üye ve Ayşe OKUTAN üye olarak bu projede yer almışlardır.

Projenin Hedefleri;

1. Çocuk Hakları Söleşmesi'nin kendisine verdiği hakları bilen bireyler yetiştirmek,

2. Yaşam hakkı ve eğitim hakkının en temel ve geçerli haklar olduğunun farkına varmış, hoşgörüyü, sabrı ve özgüveni taşıyan mutlu çocukları geleceğe hazırlamak,

3. Kendini ve bedenini tanımış, kendisine ve akranlarına saygı ve sevgisi olan çözüm odaklı çocuklar olmalarını sağlamaktır.

Projemizde 10 Türk ortak okulla birlikte bir ulusal projenin içerisindeyiz. Bu on okuldan öğretmenlerimiz ile uyum içerisinde, işbirlikçi ve birbirine destek sunan çalışmalarla projemizi ilerletmekteyiz. Bu süreçte öğrencilerimiz de çok istekli ve özverili olarak çalışmalara katılmaktadırlar. Okulumuz e-Twinning kulübü öğrencileri projenin temel taşlarını oluştururken kulüpte yer almayan öğrencilerimizin de çalışmalara katılmaları ile oldukça çok sayıda öğrenci ile çalışmaktayız.

27.04.2022 317